| YLEINEN - ALLMÄN

Stadsbanan betyder utmaningar för informationen

Då Stadsbane-projektet inom kort kör i gång orsakar det stora störningar och ändringar i trafiken i Grankulla centrum.

 

Fastän hela projektet har egna webbsidor kommer också en egen stadsbanesida att öppnas under Grankullas webbplats. Via den kommer också staden att informera om projektet och kommande arbetsskeden och hur trafiken styrs under högsommaren mm. Information läggs också ut i stadens socialmedia-kanaler och via Kaunis Grani.

– Som bäst utreder vi hur vi kan utveckla samarbetet med stadsbanans projektbyrå och hur vi kan samarbeta och utveckla informationen för Grankullas del, speciellt så att vi smidigt på förhand ska kunna berätta hur arbetena framskrider och trafikarrangemangen under högsommaren, berättar stadens informatör Markus Jahnsson.

Möte för allmänheten på stadshuset 19.3. kl. 17. På mötet i Grankulla presenteras stadsbaneprojektets planer i staden. Därtill presenteras planerna för en ny trafikrondell som ska byggas i norra ändan av Tunnelvägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *