| YLEINEN - ALLMÄN

Kaupunkirata kiinnosti kauniaislaisia

Kaupunkiradan Kauniaista koskeva yleisötilaisuus järjestettiin kaupungintalon valtuustosalissa 19.3. Tila oli tupaten täynnä ja jopa seisomapaikoista oli pulaa – pika-arviolta reilusti yli sata kauniaislaista oli paikalla. Hankkeesta olivat kertomassa Väyläviraston ja Kauniaisten sekä Espoon kaupungin edustajia ja projektivastaavia.

Projektipäällikkö Tommi Rosenvall Väylävirastosta sekä kaupunkitekniikan johtaja Harri Tanska Espoon kaupungilta kertoivat lyhyesti hankkeen pääkohdista ja vastasivat yleisön esittämiin kysymyksiin. 

Kaupungintalon aulassa oli mahdollisuus tutustua tarkemmin hankkeen suunnitelmiin Kauniaisten osalta, sekä esittää täsmentäviä kysymyksiä projektivastaaville.

Eniten kiinnostusta herättivät rakennusaikaiset meluhaitat, muuttuvat liikennejärjestelyt, maamassojen siirto sekä muut rakennusaikaiset kuljetukset sekä ajantasainen viestiminen eri rakennusvaiheiden aiheuttamista haitoista.

Yleisötilaisuus oli kaupunginjohtaja Christoffer Masarin mielestä hyvä lähtölaukaus hankkeelle. Arvatenkin aihe kiinnosti kauniaislaisia, sillä kyseessä on Kauniaisten lähihistorian suurin rakennushanke ja kaupunkiradan rakennustyöt tulevat vaikuttamaan parin vuoden ajan liki jokaisen kauniaislaisen arkeen. 

– Kiinnostuneiden määrä yllätti positiivisesti kaikki odotukset, ja kauniaislaiset esittivät hyviä kysymyksiä, Masar toteaa.  

Lue lisää lehdestä 28.3.

Tiedotustilaisuuden diaesitys löytyy Väyläviraston nettisivulta. https://vayla.fi/espoonkaupunkirata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *