| URHEILU - IDROTT

Jalkapallo: Miesten joukkueella uusi mutta vanha sarjataso

GriIFK:n miesten edustusjoukkue jäi viime kaudella niukasti tavoitteestaan päästä pelaamaan karsintaotteluita miesten Ykköseen. Sarjapaikka säilyi, mutta sarjauudistuksen myötä sarjataso on nyt yhtä alempi.

Järjestelmän uusimisen myötä Kakkonen on nyt neljäs sarjataso, eikä kolmas. Yläpuolella ovat Veikkausliiga, Ykkösliiga ja Ykkönen, valottaa kolmatta kauttaan GrIFK:n valmentajana jatkava Jens Mattfolk.

Muutoksena viime kauteen verrattuna on myös Granin siirtyminen toiseen lohkoon. Sitä kautta eteen tulee paljon uusia vastustajia.

– Minun ekat kaksi kautta pelattiin B-lohkossa, jossa oli muiden muassa Tampereen joukkueet, Turun seutu, Rauma ja Porin Jazz. Nyt ollaan A-lohkossa, jossa on Hesasta PPJ ja Kiffen, Porvoon Futura, Lahden Reipas, klassinen MyPa ja Lappeenrannan PePo.

Ensi kesän tavoitteista Mattfolk ei vielä tässä vaiheessa halua puhua. Joukkueen tilanne on muuttunut niin paljon, että hänen mielestä mitään selvää tavoitetta vaikkapa noususta ei ole järkevää vielä asettaa.

– Se olisi vääryyttä joukkuetta kohtaan. Joukkue on nuori ja se on uusiutunut paljon. Minun maailmassani tämä on uusi joukkue ja uusi projekti. Minulla on ehkä näkemys, että lähdetään voittamaan joka peli ja siihen me tiedetään, että meillä on mahdollisuus. Sen on näyttäneet myös harjoituspelit, jotka ovat sujuneet tappioitta.

GrIFK:n ensimmäiset kotiottelut miesten Kakkosessa

La 13.4. klo 16.00 GrIFK – PEPO, Kauniaisten keskuskenttä

Su 21.4. klo 18.30 GrIFK – JäPS/47, Kauniaisten keskuskenttä

Su 12.5. klo 18.30 GrIFK – NJS, Kauniaisten keskuskenttä

Su 26.5. klo 18.30 GrIFK – Atlantis FC / Akatemia, Kauniaisten keskuskenttä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *