| YLEINEN - ALLMÄN

Kaupunki suruliputtaa keskiviikkona

Kauniaisten kaupunki suruliputtaa keskiviikkona tiistain liikenneonnettomuuden johdosta. 10-vuotias lapsi menehtyi onnettomuudessa Kauniaisissa. Länsi-Uudenmaan poliisi sai 23.4. noin kello 14 tiedon, jonka mukaan lapsi on jäänyt traktorin renkaan alle Kauniaisissa. 

Kaupunki julkaisi kaupunginjohtaja Christoffer Masarin surunvalittelut liikenneonnettomuuden johdosta illalla.

– Tämä päivä on yksi kuntaurani surullisimmista päivistä, 10-vuotiaan lapsen menehdyttyä liikenneonnettomuudessa Kauniaisissa. Syvimmät osanottoni lapsen vanhemmille ja muille läheisille, kaupunginjohtaja sanoi.

Kauniaisten kirkko oli iltakahdeksaan asti avoinna rukoukselle ja hiljaisuudelle.

– Poliisi on tänään (23.4.) tiedottanut traagisesta onnettomuudesta, jossa 10-vuotias lapsi menehtyi lähellä koulua Kauniaisissa. Osallistumme valtavaan suruun ja muistamme rukouksin kaikkia asianosaisia, Kauniaisten ruotsinkielinen seurakunta kirjoitti nettisivuillaan.

Onnettomuuden johdosta kirkko oli avoinna klo 18-20. Kirkossa oli mahdollisuus hiljentymiseen ja kynttilän sytyttämiseen. Paikalla oli pappi, jonka kanssa oli mahdollisuus keskustella.

Onnettomuuspaikalle on viety kynttilöitä.

Tänään keskiviikkona järjestetään kynttilähartaus Kauniaisten kirkossa klo 19. Kirkko on avoinna klo 18-20 ja silloin on mahdollisuus tulla hiljentymään, rukoilemaan ja sytyttämään kynttilä. Paikalla on suomalaisen ja ruotsalaisen seurakunnan työntekijöitä, mikäli haluat myös keskustella seurakunnan työntekijän kanssa.

Onnettomuudessa menehtynyt lapsi kävi Granhultin koulua. Traktori oli kaupungin käytössä ja se oli ollut lumitöissä aikaisemmin päivällä, mutta ei onnettomuuden sattuessa. Kauniaisten kaupunki ilmoittaa, että kriisiapua on tarjottu sekä koulussa että kaupungin henkilökunnalle keskiviikkona.

Päivitetty 26.4.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *