| YLEINEN - ALLMÄN

R-kioskens verksamhet i Granis köpcentrum upphör

R-kiosken Granis verksamhet avslutas 17.5 i den nuvarande lokalen i Köpcentrum Grani.

– Vi tvingas tyvärr lägga ner verksamheten i de nuvarande lokalerna på grund av försämrade förutsättningar. Betydande höjningar av hyran för lokalen, förändringar i betalningsstrukturerna för posttjänsterna och förändringar i kundbeteendet, till exempel när det gäller spel, har påverkat lönsamheten, även om försäljningen av drycker och matprodukter har ökat betydligt. Vi har tyvärr varit tvungna att fatta beslutet att avsluta verksamheten i de nuvarande lokalerna, säger man i ett pressmeddelande.

Enligt uttalandet placeras R-kioskerna där människor rör sig och tillbringar tid, till exempel vid trafik- och kundflödespunkter, kommersiella centrum, sjukhus och hotell.

– R-kiosken vill fortsätta att betjäna invånarna i Grankulla och vi söker aktivt efter en ny plats i Grankulla, sägs det i meddelandet.

Innan ett ställe hittas, betjänar de närmaste R-kioskerna till exempel vid Esbo sjukhus, i Källstrand och i Alberga.

– Vi vill tacka våra kunder som vi har kunnat glädja och underlätta vardagen för under årens lopp. R-kiosken har betjänat sina kunder i Grankulla på flera olika adresser och i olika lokaler, sägs det i pressmeddelandet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *