| YLEINEN - ALLMÄN

R-kioski Granin toiminta kauppakeskuksessa päättyy

R-kioski Granin toiminta päättyy 17.5. nykyisessä liiketilassa Kauppakeskus Granissa.

– Nykyisissä tiloissa toiminta joudutaan valitettavasti lopettamaan heikentyneiden toimintaedellytysten takia. Huomattavasti nousseet toimitilakustannukset, postipalveluiden palkkiorakenteen muutokset sekä asiakaskäyttäytymisen muutos esim. pelaamisen osalta ovat vaikuttaneet toiminnan kannattavuuteen, vaikka juotavien ja syötävien tuotteiden myynti onkin kasvanut isosti. Olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen lopettaa toiminta nykyisissä tiloissa, sanotaan tiedotteessa.

R-kioskit sijoittuvat tiedotteen mukaan sinne missä ihmiset liikkuvat ja viettävät aikaa, kuten esim. liikenteen ja asiakasvirtojen solmukohtiin, kaupallisiin keskuksiin, sairaaloihin ja hotelleihin.

– R-kioski haluaa jatkossakin palvella kauniaislaisia kuluttajia ja etsimmekin aktiivisesti uutta kauppapaikkaa Kauniaisista, todetaan.

Ennen tilan löytymistä lähimmät R-kioskit palvelevat mm. Espoon sairaalassa, Lähderannassa ja Leppävaarassa.

– Haluamme kiittää asiakkaita, joiden päivää olemme vuosien varrella piristäneet ja arkea helpottaneet. R-kioski on palvellut asiakkaitaan Kauniaisissa useassa eri osoitteessa ja tiloissa, tiedotteessa sanotaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *