| YLEINEN - ALLMÄN

Säästöpankki laajentaa toimialuettaan myös Kauniaisiin

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki laajentaa toimialuettaan kuudelle lähialueelle: Espooseen, Kauniaisiin, Vantaalle, Inkooseen, Hankoon ja Raaseporiin.

Tavoitteena on tuoda Säästöpankin palvelut mahdollisimman monipuolisesti saataville läntisen Uudenmaan asukkaille sekä tukea samalla Säästöpankkiryhmän kasvua pääkaupunkiseudulla. Ensimmäinen toimipiste avataan Otaniemen Technopolikseen.

Helena Ståhlberg.

– Meillä tulee olemaan siellä suuret tilat. Tulemme myös työskentelemään aktiivisesti Kauniaisissa Otaniemen toimipisteestä käsin, kertoo johtaja Helena Ståhlberg, joka vastaa pankin operatiivisesta toiminnasta.

Hänen mukaansa fyysiset pankkikäynnit ovat nykyään melko harvinaisia. Asiakkaat toivovat yhä enemmän verkkoneuvotteluita.

– Suurin osa asiakaskontakteista tapahtuu verkkotapaamisten kautta, mutta tapaamme myös asiakkaita paikan päällä. Esimerkiksi yritystiimimme on erittäin aktiivinen ja tapaa asiakkaita heidän yrityksissään.

Kauniaisiin tuleminen tuntuu Helena Ståhlbergille tärkeältä. Hän on työskennellyt pankinjohtajana Aktiassa Kauniaisissa monta vuotta aina vuoteen 2016 saakka ja on myös itse entinen Kauniaislainen. Helenan lapset ovat käyneet koulua Kauniaisissa ja kirjoittaneet sieltä ylioppilaiksi.

Tästä syystä hän myös näkee kaksikielisen asiakaspalvelun tarjoamisen merkityksen alueilla, joilla sitä tarvitaan.

– Emme voi tarjota kassapalveluita, mutta haluamme palvella asiakkaita, jotka arvostavat henkilökohtaista ja hyvää palvelua molemmilla kielillä. Pankki tarjoaa sijoituspalveluita, yrityspalveluita ja henkilöasiakaspalveluita sekä suomeksi että ruotsiksi, hän sanoo.

Uusi toimipiste Espoon Otaniemen avataan kevään aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *