| KULTTUURI -

Suomi, luonto ja musiikki

Johanna Ruuth-Karvonen on tukenut ja järjestänyt kulttuuritoimintaa musiikin ja tanssin alueella vuosia. Kauniaisten Uudessa Paviljongissa 13.4. toteutuu hänen pitkäaikainen unelmansa, ”Suomi, luonto, musiikki” – hyväntekeväisyyskonsertti, joka tuo lavalle liki sata musiikin ja tanssin ammattilaista ja harrastajaa.

 

Konsertin tuotot, suorien kulujen jälkeen, välitetään hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka ovat Suomen luonnonsuojeluliitto, Suomen Punainen Risti, Suomi ja WWF Suomi. Tuotot ohjautuvat heiltä edelleen Suomi-kohteisiin.

Sopraano Mariia Bertus tulkitsee mm. herkän “The Last Rose of Summer” laulun tanssin siivittämänä.
Konsertin avulla kerätään varoja hyväntekeväisyysjärjestöille, joita ovat Suomen
luonnonsuojeluliitto, Suomen Punainen Risti ja WWF Suomi.

Yhteistyössä esiintyjien ja heidän taustajoukkojensa kanssa on luotu melodinen ja koskettava tanssin ja kuvituksen siivittämä tapahtuma.

Ohjelmassa on mm. viulisti ja viulunsoiton lehtori Tina Tynyksen sovittamaa ja johtamaa orkesterimusiikkia, kantaesityksenä kolmiosainen tanssi Panu Aaltion musiikkiin sekä lauluja näyttelijä Eija Ahvon ja sopraano Mariia Bertuksen tulkitsemina, aikaansa edellä eläneen säveltäjän ja eläinsuojelu-aktivisti Siri Branderin (1866-1934) kaunis ja harvoin kuultu myötätuntoinen sävellys Elegie jousiorkesterille (1894), Erkki Melartinin, Edvard Griegin ja Jean Sibeliuksen melodinen musiikki. Akateeminen mieskuoro Psaldon ja Tapiolan kuoron nuorten ja lasten ohjelman lopuksi kajauttama Finlandia eivät tule jättämään katsojia kylmäksi.

Tapahtumaa tukevat mm. Espoon kaupungin kulttuurilautakunta ja Kauniaisten kaupungin kulttuuripalvelut sekä joukko paikallisia yrityksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *