| URHEILU - IDROTT

Käsipallo: GrIFK:n uusi päävalmentaja tulee Elverumista

Käsipallon SM-liigassa neljänneksi jäänyt GrIFK vaihtaa valmentajaa. Uusi päävalmentaja on Håkon Nerdrum, joka saapuu Suomeen Norjan pääsarjassa pelaavan Elverumin organisaatiosta. Nerdrumin sopimus on kaksivuotinen, seura kertoo lehdistötiedotteessa.

31-vuotias norjalainen siirtyy GrIFK:hon Elverumista, jossa hän on toiminut miesten edustusjoukkueen valmennustiimissä sekä A-poikien vastuuvalmentajana. Hänellä on ollut sormensa pelissä myös Ruotsin liigan IK Sävehofin videoanalyysien tekijänä.

– Jännittävää muuttaa uuteen maahan. Nykyisessä elämäntilanteessani se oli juuri nyt mahdollista. Seitsemän vuotta samassa organisaatiossa on urheilumaailmassa pitkä aika. Nyt tuli tilaisuus saada vastuuta kokonaisen seuran toiminnasta.

Kauniaisissa Nerdrum tulee toimimaan edustusjoukkueen lisäksi myös GrIFK Akademin 1. divisioonajoukkueen sekä A- ja B-poikien valmennuksen, sekä A- ja B-ikäisten poikien ja tyttöjen pelaajakehityksen parissa. Nerdrumin kokemuksen avulla GrIFK:n nykyistä pelaajapolkua halutaan kehittää entisestään.

GrIFK Käsipallon puheenjohtaja Jenny Segersvenin mukaan yksi seuran päätavoitteista on edistää lajin kehittymistä Suomessa.

– Se, että olemme yhdessä onnistuneet houkuttelemaan Håkonin kaltaisen huippuvalmentajan tänne, tukee strategiaamme ja vie käsipalloa Suomessa isoin askelin eteenpäin. On mahtavaa, että olemme löytäneet ratkaisun, jossa Håkonilla on miesten edustusjoukkueen lisäksi mahdollisuus kehittää seurassamme huippukäsipalloajattelua ja pelaajapolkua, sekä tukea ja kehittää juniorijoukkueidemme valmentajia sekä tyttöjen että poikien puolella. Uskomme, että tällä investoinnilla otamme isoja askeleita kohti modernia ja inspiroivaa käsipalloa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *