| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Luvassa perinteinen Granipäivä

Granipäivä järjestetään keskustassa torstaina 23.5. klo 17 eteenpäin. Osa ohjelmasta alkaa jo aikaisemmin päivän aikana. Tarjolla on markkinahumua, musiikkia, esityksiä ja paljon muuta.

 

 

Miltä ohjelma näyttää tänä vuonna ja mitä luvataan Markus Jahnsson, päivän pääjärjestäjä?

– Meillä on perinteinen Granipäivä. On musiikkia, tanssinäytöksiä, yhdistystoimintaa, markkinameininkiä, tivolia ynnä muuta. Siis kaikille on tarjolla jotakin. Vapaapalokunta on paikalla paloautojen kera, ja skeittaajille on oma kisansa. Granin Big Band on jälleen mukana viime vuosien tapaan. Ostoskeskuksen päivä alkaa jo aiemmin markkinatunnelmissa käytävällä ja kaupoissa.

Kasvaako tapahtuma koko ajan suuremmaksi?

– En usko, että tapahtuma kasvaa suuremmaksi ainakaan vielä. Tilat keskustassa ovat niin sanotusti kokonaan käytössä. Jos tapahtuma vielä kasvaa, sen pitäisi myös laajeta koko Thurmanin puistoon. Kaupunkia odottavat suuret säästöt, ja tämä vaikuttaa myös siihen, kuinka paljon rahaa ja resursseja voidaan panostaa esimerkiksi Granipäivään.

Kuinka monta Granipäivää olet itse järjestänyt vuosien aikana?

– No, niitä on kyllä paljon. Vuodesta 1986 lähtien olen seisonut torilla ja nähnyt Granipäivän kasvun nykyiselle tasolle. Tervetuloa kaikki, nähdään torilla!

Lue lisää päivän ohjelmasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *