| YLEINEN - ALLMÄN

Valborgsfestival intresserade i Grankulla

GrIFK Arena och ishallen fylldes av glädje och feststämning när GrIFK:s Valborgsfestival gick av stapeln på valborgsmässoafton, tisdagen den 30.4.

Evenemanget arrangerades av GrIFK Fotboll och GrIFK Hockey. Evenemanget lockade totalt ca 1 000 besökare som kom för att njuta av det mångsidiga programmet och vårvädret.

Evenemanget innehöll olika aktiviteter speciellt för barn, såsom ansiktsmålning, hoppborgar, fotbollsspel, precisionssparkar och trickbanor. OP Uusimaa Hippo-maskot, Grankulla FBK:s brandbilar med rutschkanor och Benji-trampolin var också på plats. Pysselhörnan arrangerades av Grankulla konstskola. I ishallen bjöds det på puolinåkning och spännande uppvisningsmatcher av åldersgruppen P2016.

Föräldrarna kunde njuta av kaffe och munkar medan barnen hade roligt och motionerade i en trygg miljö. GrIFK:s Valborgsfestival visade sig vara igen populärt och framgångsrikt evenemang som samlade familjer och vänner för att fira vårens ankomst och första maj i Grankulla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *