| YLEINEN - ALLMÄN

Vappurieha kiinnosti Kauniaisissa

GrIFK Arena ja jäähalli täyttyivät iloisesta juhlatunnelmasta, kun GrIFK Lasten Vappurieha järjestettiin vappuaattona tiistaina 30.4.

Tapahtuman järjestämisestä vastasivat GrIFK Fotboll ja GrIFK Hockey. Tapahtuma keräsi yhteensä noin 1 000 kävijää, jotka saapuivat paikalle nauttimaan monipuolisesta vappuohjelmasta ja keväisestä säästä.

Tapahtumassa oli erilaisia aktiviteetteja etenkin lapsille, kuten kasvomaalausta, pomppulinnoja, futispelejä, tarkkuuspotkua ja temppuratoja. Mukana oli myös OP Uusimaan Hippo-maskotti, Kauniaisten VPK:n paloautot liukumäkineen sekä benji-trampoliini. Vappuisesta askartelupajasta vastasi Kauniaisten Kuvataidekoulun opettajat. Jäähallilla järjestettiin yleisöluistelu ja nähtiin jännittävät näytösottelut P2016 ikäluokan toimesta.

Vanhemmat saivat nauttia kahvista ja herkullisista munkeista samalla, kun lapset pääsivät liikkumaan ja pitämään hauskaa turvallisessa ympäristössä. GrIFK Lasten Vappurieha osoittautui jälleen kerran suosituksi ja onnistuneeksi tapahtumaksi, joka toi yhteen perheitä ja ystäviä juhlimaan kevään saapumista ja vappua Kauniaisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *