| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Aluevaltuusto hyväksyi palvelujen verkoston linjaukset

Aluevaltuusto hyväksyi tiistai-iltana (11.6.) äänestysten jälkeen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelustrategian mukaiset palvelujen verkoston kehittämisen strategiset linjaukset.

Sekä terveysasema Kauniaisissa että Villa Breda jatkavat toimintaansa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palveluverkkouudistuksen jälkeen.

– Laajan osallistumisen, asukkaiden palautteen, keskustelun ja aluevaltuuston neuvottelutoimikunnan työskentelyn jälkeen hyväksyimme palvelujen verkoston kehittämisen linjaukset. Tärkein tavoitteemme on perustason palvelujen parantaminen. Länsi-Uusimaa on kasvava alue ja palvelutarpeen kasvu edellyttää lähipalveluja kuntakeskusten ulkopuolella myös tulevaisuudessa. Hienoa, että yhdessä sovimme linjauksista, jotka mahdollistavat rajallisten resurssien käyttämisen niin, että ne tuottavat mahdollisimman paljon terveyshyötyä ja hyvinvointia alueemme asukkaille, toteaa aluevaltuuston puheenjohtaja Jarno Limnéll lehdistötiedotteessa.

Myös vuoden 2023 tilinpäätös hyväksyttiin kokouksessa.

Lue lisää

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *