| YLEINEN - ALLMÄN

GraniAidia ei järjestetä elokuussa, palaa uudessa muodossa syksyllä

GraniAid-tapahtumaa ei järjestetä elokuussa keskustassa. Kauniaislaisen Antti Harsusen aloitteesta torilla järjestetty hyväntekeväisyystapahtuma, joka on pidetty kahtena viime vuonna, palaa sen sijaan uudessa muodossa syksyllä.

Näin kertoo Granin Lähiavun toiminnanjohtaja Aila Thurin (kuvassa). Granin Lähiapu on ollut tapahtuman pääjärjestäjä ja työskennellyt projektin parissa yhdessä Antti Harsusen ja monien vapaaehtoisten kaupunkilaisten kanssa. Myös kaupunki on osallistunut taloudellisesti järjestelyihin.

Mikä on syynä siihen, että GraniAid-tapahtumaa ei järjestetä tänä kesänä?

– Tapahtuma vaatii suuren panoksen monilta vapaaehtoisilta. Haluamme kuitenkin jatkaa GraniAid-konseptia, mutta järjestämme sen myöhemmin syksyllä eri muodossa. Olemme parhaillaan suunnittelemassa erilaista GraniAid-tapahtumaa, joka siis on vielä suunnitteluvaiheessa. Tulemme tiedottamaan asiasta lisää loppukesän aikana, sanoo Aila Thurin.

Tilaisuus on houkutellut suuren yleisön ja samalla kahden vuoden aikana on kerätty yli 30 000 euroa hyväntekeväisyyteen. GraniAid-tapahtuman kaikki tuotot ovat menneet Granin Lähiavun kautta Kauniaisten apua tarvitsevien nuorten hyvinvointiin ja Kauniaisten ukrainalaisille pakolaisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *