| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Grankullas nya R-kiosk öppnar i oktober

R-kiosken har fått nya lokaler i Grankulla. Kedjan öppnar en kiosk i den gamla Subway-lokalen vid Tunnelvägen. 

Sedan midsommar har tejpningar som förhindrar insyn i butikslokalen väckt uppmärksamhet i staden. Hela härligheten bakom tejpningen avslöjas i oktober, när R-kiosken åter öppnar sina dörrar i Grankulla, meddelade R-kiosken i ett pressmeddelande på måndagen (1.7).

Stadens R-kiosk stängde i maj. Kiosken har flyttat till nya butikslokaler och kommer att uppdateras enligt R-kioskens nya utseende.

– Detta kommer verkligen att bli en fantastisk ny kiosk för en entusiastisk entreprenör. Uppdateringen syftar till att stärka och utveckla R-kioskens varumärke och kundupplevelse, säger Kati Juntunen, distriktsförsäljningschef för R-kiosken i Grankulla.

Precis som andra R-kiosker kommer kunderna att erbjudas ett stort urval av mat och dryck. Kiosken kommer att erbjuda frukost, måltider och olika snacks, såsom egentillverkade smörgåsar som görs redan från morgonen. Man kan skicka åtminstone “Ärräpaket” och hämta ut sitt pass från kiosken. Postens tjänster kommer inte att finnas tillgängliga.

Enligt pressmeddelandet fortskrider renoveringen och utformningen av sortimentet enligt planerna, och sökandet efter en entreprenör har också börjat.

– Om du är sugen på försäljning, får energi av kundservice och vill bli entreprenör, ansök om att bli köpman på Ärrä! Det enklaste sättet att komma igång är att bekanta dig med köpmanshistorierna på R-kioskens webbplats eller att modigt ringa mig, uppmanar rekryteringschef Asko Aaltonen.

Mer information: asko.aaltonen@r-kioski.fi, tel. 046-8751134.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *