| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Kauniaisten uusi R-kioski avataan lokakuussa

R-kioski on saanut uudet tilat Kauniaisissa. Ketju avaa myymälän entisen Subwayn tiloissa Tunnelitiellä.

Kauniaisten katukuvassa on juhannuksen jälkeen ihmetyttänyt teippaukset, jotka estävät näkymän liiketilan sisälle. Teipin alta paljastuu koko komeus lokakuussa, kun R-kioski avaa ovensa jälleen Kauniaisissa, R-kioski ilmoitti lehdistötiedotteessa maanantaina (1.7.).

Kauniaisten R-kioski sulkeutui toukokuussa. Kioski on muuttanut uusiin liiketiloihin ja se tullaan päivittämään R-kioskin uuden ilmeen mukaiseksi.

– Tästä tulee kyllä upea uusi kioski innokkaalle yrittäjälle. Uudistuksella halutaan vahvistaa ja kehittää R-kioskin brändiä ja asiakaskokemusta, Kauniaisten R-kioskin aluemyyntipäällikkö Kati Juntunen toteaa.

Muiden R-kioskien tavalla asiakkaille on tarjolla runsas valikoima syötävää ja juotavaa. Kioskissa on tarjolla aamupalaa, aterioita sekä monenlaisia välipaloja, kuten kioskissa aamusta asti tarjolla olevat itsevalmistetut leivät. Kioskilta voi lähettää ainakin Ärräpaketteja sekä noutaa passin. Postin palveluita kioskilla ei ole. 

Remontti ja valikoiman suunnittelu etenee lehdistötiedotteen mukaan aikataulussa ja yrittäjänkin etsintä on alkanut.

– Jos sinulla on myynninnälkää, saat virtaa asiakaspalvelusta ja haluat yrittäjäksi, hae Ärrälle kauppiaaksi! Helpoiten pääsee alkuun tutustumalla R-kioskin nettisivujen kauppiastarinoihin tai soittamalla rohkeasti minulle, rekrytointipäällikkö Asko Aaltonen kehottaa.

Lisätietoja: asko.aaltonen@r-kioski.fi, puh. 046-8751134.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *