| Historia -

Uusi sarja Granin historiasta

Kaunis Grani aloittaa tänä talvena artikkelisarjan, jossa kerrotaan mielenkiintoisista paikoista, rakennuksista, ihmisistä ja tapahtumista. Osa on ehkä tuttua, osa uutta. Keskustan uusissa taloissa on aika paljon uusia asukkaita, jotka eivät vielä tunne Kauniaisia.

Kirjoitustehtävä on annettu meille kahdelle, Clara Palmgrenille ja Catharina Brandt-Vahtolalle. Meistä Clara Palmgren on eläkkeellä oleva kulttuurisihteeri, joka on jo kauan perehtynyt Kauniaisten historiaan ja osallistunut monen kirjan tekemiseen, Catharina Brandt-Vahtola puolestaan on eläkkeellä oleva opettaja ja asunut täällä pienestä pitäen. Hän on myös Kaunis Granin hallituksen jäsen.

Seuraavassa numerossa kerromme vuosien 1912–2012 Villa Tunasta. Huvila on aina ollut yksityiskäytössä, mutta sodan jälkeen Kauniaisten kauppala vuokrasi siitä pidemmän ajan joitakin huoneita kirjastolleen.

Toivomme saavamme kiinnostuneen lukijakunnan ja otamme mielellämme vastaan palautetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *