| URHEILU - IDROTT

Gallträsk sai uuden laiturin

Gallträsk Segelsällskap hankki tänä kesänä järvelle uuden laiturin, koska entinen oli tullut tiensä päähän. Se rakennettiin vuonna 1984, jolloin purjehdusseuran toiminta siirtyi nykyiselle paikalleen Granagårdin rannalta.

Uusi laituri on suurin piirtein yhtä pitkä kuin vanhakin mutta hieman leveämpi, joten jollien tuominen ja vieminen onnistuu nyt paremmin. Laiturista on paljon iloa kaikille, ja se on jo ollut paitsi purjehtijoiden myös ulkoilijoiden ja kalastajien ahkerassa käytössä. GSS:n laituriprojekti toteutettiin Kuha-laitureitten, Kauniaisten kaupungin ja Espoon-Kauniaisten Aktia-säätiön tuella sekä omin varoin.

Gallträsk Segelsällskap on vuonna 1982 perutettu yhdistys, jonka pääasiallinen toiminta liittyy alakouluikäisten lasten optimistijollapurjehtukseen Gallträskillä. Tärkein aktiviteetti kesäisin on maanantaipurjehdukset. Lisää tietoa yhdistyksestä www.gss.fi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *