| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Jalkapalloa lumipyryssä

GrIFKin edustusjoukkue pelaa miesten Ykkösessä, maan toiseksi korkeimmassa jalkapallosarjassa. Kauden ensimmäinen ottelu jouduttiin keskeyttämään runsaan lumisateen vuoksi ja pelataan uudelleen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

– Alkoi sataa juuri kun aloitimme lämmittelyn ja sen jälkeen pyry vai tiivistyi. Lopuksi pallo ei enää pyörinyt runsaan lumentulon vuoksi.  Päätimme tuomareiden kanssa erätauolla keskeyttää ottelun. Aika erikoinen kauden aloitus, sanoo Petter Meyer, joukkueen kapteeni.

Edellisellä kaudella joukkue sijoittui sarjassa kuudeksi kymmenestä ja oli toiseksi paras kotijoukkue koko sarjassa.

– Ykkönen on kova sarja, jossa on useita joukkueita, jotka panostavat paljon ja voisivat sijoittua hyvin liigassa. Meillä on tiettyjä realiteetteja klubina, mutta teimme hienoa työtä ja jätimme useimmat suurimmista klubeista taakseme, sanoo Petter Meyer. Sisäinen tavoitteemme on päästä parempaan tulokseen kuin viime vuonna, eli päästä sijoille 1-5.

Tällä pelikaudella tavoitteena on edelleen pelata yleisöä kiinnostavaa jalkapalloa ja houkutella enemmän yleisöä keskuskentälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *