| - AKTUELLT

Första matchen spelades i snöyra

GrIFK representationslag spelar i Ettan, landets nästhögsta serie i fotboll. Säsongens första match måste avbrytas pga ymnigt snöfall och spelas om senare. Datumet är inte ännu fastslaget, utan bestäms senare av Bollförbundet.

– Det började snöa precis när vi började med uppvärmningen och sen fortsatte det att vräka ner. Till slut slutade bollen rulla, så i pausen tog vi ett möte med domarna och beslöt att avbryta. Det var en ganska säregen säsongsstart, säger Petter Meyer som är kapten för laget.

Förra säsongen placerade laget sig på sjätte plats av tio i serien och var det nästbästa hemmalaget i hela serien.

– Ettan är en hård serie, där finns många lag som satsar stort och som skulle platsa lika bra i ligan. Vi har vissa realiteter som klubb, men gjorde ett fint arbete och lämnade flera större klubbar bakom oss, säger Petter Meyer. Vår interna målsättning är att göra ett bättre resultat än förra året, och alltså placera oss på platserna 1-5.

Inför den här säsongen är förväntningarna att fortsätta spela publikvänlig fotboll och locka mera publik till centralplanen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *