| URHEILU - IDROTT

Käsipallo: Källman ja Johanson jatkavat valmentajina

Vuodenvaihteessa GrIFK:n valmennusvastuun ottanut Mikael Källman jatkaa työtään nuoren joukkueen valmentajana. Kakkosvalmentajana toiminut Patrik Johanson jatkaa tehtävässä Källmanin apuna, seura ilmoittaa.

GrIFK:n hallituksen jäsenen Christian Segersvenin mukaan valmistautuminen uuteen kauteen alkoi hallituksen tekemällä tilannekartoituksella.

– Totesimme, että tärkein asia on varmistaa valmennusjohdon jatkaminen. Pelaajisto otti uutisen tyytyväisenä vastaan, ja sen jälkeen oli helpompi suunnitella tulevaa, hän sanoo seuran tiedotteessa.

Keskustelut valmentajien kanssa etenivät nopeasti ja molemmat olivat halukkaita jatkamaan vaikka uhrauksia täytyykin tehdä, ja joukkueen budjetti luultavasti pienenee. Pelaajaneuvotteluja edisti päävalmentajan Mikael Källmanin viesti jatkohaluistaan.

– Ei ole mikään salaisuus, että olen aina viihtynyt Kauniaisissa. Minut on otettu täällä hyvin vastaan, ja kaikesta on aina huolehdittu niin hyvin kuin mahdollista. Nyt on minun vuoroni auttaa vastavuoroisesti seuraa, hän sanoo tiedotteessa.

Pelaajisto on ottanut valmentajauutisen tyytyväisenä vastaan. Valtaosa on ilmoittanut jatkavansa Granin riveissä, ainoastaan maalivahti Albert Georgs on kertonut lopettavansa peliuransa.

SM-liigan tulevaa otteluohjelmaa ei vielä ole päätetty. Tavoitteena on päästä aloittamaan kausi tavanomaisesti syyskuussa, mutta takeita siihen ei vielä ole.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *