| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Joulu toi kaupunkilaiset torille

Kauniaisten joulunavaus houkutteli granilaiset ja naapurit Espoosta torille ja kauppakeskukseen torstaina. Tunnelma oli jouluinen ja hyvä viileässä pakkassäässä. Tarjolla oli perinteen mukaisesti joulupuuroa, glögiä ja joulumusiikkia. 

Järjestäjinä olivat kauppakeskus ja yrittäjät yhdessä kaupungin kanssa. Päivä alkoi Kauniaisissa jo kahdeltatoista joulumyyjäisillä ja päättyi ohjelmaan torilla illalla. Paikalla oli päivän aikana myös yhdistyksiä ja yrityksiä myymässä tuotteitaan. Ja tietysti myös itse joulupukki, Luciakuoro, kuoro Granhultsskolanista ja moni muu. Juontajana toimi Freddi Waselius.

Tilaisuus järjestettiin nyt taas koronatauon jälkeen ja ohjelmassa oli illan aikana Kauniaisten Vuoden yrittäjä palkitseminen. Camilla ja Johan Hallbäck Pannacotta Home & Kitchenistä ovat tämän vuoden Vuoden yrittäjä -tunnustuksen saajat ja Kauniaisten Yrittäjien puheenjohtaja Kia Katarina Järvinen luovutti tilaisuudessa yrittäjille Suomen Yrittäjien Yrittäjäpatsaan. Vuoden yrittäjä valittiin ensi kertaa äänestyksellä, jossa neljästä ehdokkaasta kauniaislaiset valitsivat Pannacotan voittajaksi. Äänestyksen järjesti Kauniaisten Yrittäjät ry.

Joulupukki oli tietysti paikalla. Kuvassa myös Eeva Marttinen (vas.) ja Iman El Jahiri.

Myös pitkäaikaiset yrittäjät Terttu ”Tette” Finnberg ja Jorma Österholm, eli Kauniaisten Kello ja kulta -liikkeen omistajat palkittiin tilaisuudessa. Kauniaisten vanhimpiin lukeutuva, ellei jopa vanhin tähän asti Kauniaisissa toiminut kivijalkaliike, sulki ovensa 31.12.2020.

– Halusimme järjestää tilaisuuden kiittää Tetteä ja Jormaa jo heti silloin, kun heidän kauppansa sulki ovensa, mutta sehän ei onnistunut viime talvena, ei keväällä – koska Granipäivä siirrettiin – eikä edes syksyllä, kun Granipäivä peruttiin, kauppakeskuksen päällikkö Heli Vainio kertoo.

Nyt se vihdoin onnistui. Vainio kiittää heitä siitä asiakaskokemuksen kulttuurista, jota he ovat olleet mukana luomassa kymmenien vuosien ajan ja jonka he ovat jättäneet kauppakeskukselle hienona perintönä, vaikka eivät enää ole täällä. 

– Heidän kauppansa oli kello ja kultaliike, mutta se oli myös ystävyyden, empatian, juttelun ja huolenpidon kauppa. Heillähän oli tuolejakin varattuna asiakkaille. Se jos mikään viesti siitä, että tänne voi tulla kiireettömästi ja vaikka vain vaihtamaan kuulumisia, hän toteaa KG:lle.

Vainio toivotti Tetelle ja Jormalle monta onnellista vuotta vapaaherrana ja -rouvana ja ojensi heille “erittäin hyvää viiniä” lahjaksi. Paikalla kiittämässä oli myös kaupungin puolesta kaupunginjohtaja Christoffer Masar.

Katso kuvia tästä:

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *