| YLEINEN - ALLMÄN

Valborgsfestival lockade rekordpublik

På valborgsmässoafton ordnade GrIFK Fotboll för andra gången en barnfest i GrIFK-hallen och på gårdsområdet. Festivalen lockade en rekordpublik, 500 deltagare.

– I år arrangerade vi en valborgsfestival i samarbete med GrIFK Ishockey och Grankullas konstskola. Trots att vädret var kallt och regnigt, hindrade det inte festfolket på något sätt. Man kan säga att deltagarna var glada och fulla av energi, vilket är vad som hör till valborgsfirandet. Vi hade flertal olika program – fotboll och hockey, trickspår, pysselhörna, studsslott, Minna Marlo freestyle, ansiktsmålning och Grankulla FBK:s brandbil, säger Johanna Tiinus, verksamhetsledare vid GrIFK Fotboll.

Man hade inte heller glömt bort det goda: godisbuffé, sockervadd och korv samt mjöd, som gick bra hem hos festgästerna. 

– Tack vare det stora intresset kommer valborgsfestivalen att få en fortsättning också nästa år. Tack till alla volontärer och unga sommararbetare, ni har gjort ett fantastiskt jobb. Vi tar också gärna emot feedback – både beröm och kritik, för vi vill göra nästa valborgsfestival ännu bättre, säger Johanna Tiinus.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *