| YLEINEN - ALLMÄN

Vappurieha keräsi ennätysyleisön

GrIFK Fotboll järjesti vappuaattona jo toista kertaa lasten vappuriehan GrIFK-hallissa ja piha-alueella. Vappurieha keräsi tänä vuonna ennätykselliset 500 juhlijaa.

– Tänä vuonna järjestimme vappuriehan yhteistyössä GrIFK jääkiekon ja Kauniaisten kuvataidekoulun kanssa. Vaikka sää oli vappuaattona koleahko ja sateinen, se ei juhlaväkeä haitannut tai hidastanut millään tavalla. Voikin sanoa, että juhlijat olivat täynnä energiaa ja iloista mieltä, kuten vappuun kuuluukin. Vappuriehassa oli monenlaista ohjelmaa – futista ja tossulätkää, temppurata, askartelupaja, pomppulinna, Minna Marlon freestyle, kasvomaalausta ja Granin VPK paloauto, GrIFK Fotbollin toiminnanjohtaja Johanna Tiinus kertoo.

Tapahtumassa ei oltu unohdettu herkutteluakaan: tarjolla oli herkkubuffa, hattaraa ja makkaraa sekä kotisimaa. 

– Suuren yleisömenestyksen johdosta vappurieha saa varmasti jatkoa taas ensi vuonna, kiitokset juhlijoille. Haluamme kiittää myös kaikkia vapaaehtoisia ja nuoria kesätyöntekijöitä heidän työpanoksestaan vappuriehassa. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta – niin ruusut kuin risutkin, sillä haluamme tehdä seuraavasta vappuriehasta entistä paremman, Johanna Tiinus sanoo. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *