| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

GraniAid järjestetään tänään: Redrama toivoo suurta yleisömäärää ja tuttuja kasvoja

Redrama, toisin sanoen Lasse Mellberg, on vetonaulana tänään torstaina 24. elokuuta, kun GraniAid taas järjestetään. Viime vuoden menestys palaa runsaalla ohjelmalla, ja järjestäjät toivovat mahtavaa yleisömäärää myös tänä vuonna.

– Tuntuu oikein hyvältä palata Graniin. Olen tehnyt tänne vain yhden keikan aiemmin, ja se tapahtui vierailulla yläasteelle. Koska minäkin olen kasvanut tässä kaupungissa, tuntuu tosi upealta saada tehdä tämä, kertoo Lasse Mellberg Kaunis Granille.

Lavalla Kauniaisissa hän esittää “vähän vanhaa ja vähän uutta” musiikkia illan aikana.

Tällä hetkellä Lasse Mellberg on tekemässä uutta musiikkia, mutta on myös päättänyt ottaa rauhallisemmin. Viime vuosina hän on sanonut itselleen, että hänen täytyy hillitä vauhtia. Ja ettei hän koko aikaa voi tehdä Voice of Finlandia, uutta musiikkia tai kaikkea muuta.

– En onnistunut löytämään tasapainoa työn, vapaa-ajan ja levon kesken. Ala on sellainen, että paine on koko ajan suunnaton, koska uuden kappaleen pitää onnistua ja niin edelleen. Halusin ottaa etäisyyttä, ja työskentelen nyt kaikessa rauhassa kunnes minulla on tarpeeksi materiaalia koossa uuden musiikin julkaisemiseen, Lasse sanoo.

Syksyllä Lasse Mellberg ilmoitti, että osallistuu Minnesotahoito-ohjelmaan, vuosien raittiina olemisen jälkeen. Nyt hän voi jälleen hyvin.

– Voin hyvin juuri nyt. On vain yksi pieni asia olla juomatta, muu liittyy tunneasioihin, elämän tasapainoon. Moni meistä, jolla on tämä ongelma voi pysyä raittiina, mutta sairauteen kuuluu myös muita seikkoja. Voi olla kyse työstä, rahasta, parisuhteesta. On hyvin tavallista, että kymmenen raittiin vuoden jälkeen palat pohjaan, koet burnoutin. Että näin kävi myös minulle, johtui enemmän muista seikoista kuin huumeista ja alkoholista. Tämän takia olen halunnut nollata tilanteen, miettiä, mitä haluan tehdä ja ylipäätään olen pitänyt enemmän huolta itsestäni.

Kauniainen on Lasse Mellbergin mukaan merkityksellinen paikka, joka on ollut tärkeä osa hänen elämäänsä. Hän on asunut täällä lapsena, nuorukaisena, täyttänyt täällä 18 ja saanut ajokortin jne. Kesällä hänellä on kolme isoa keikkaa: Himoksella, Tampereella ja Raumalla, mutta muuten hän ottaa kesän rauhallisesti.

Redrama on muuttanut Voicen kotikaupunkiin Turkuun, joka on myös merkinnyt uutta alkua rauhallisemmassa ympäristössä. Hän sai paljon huomiota seitsemän vuoden aikana Voice of Finland -tuotannossa. Hän viihtyi hyvin auttaessaan nuoria muusikkoja yhdessä hienon tiimin kanssa. Hän ei sulje pois mahdollisuutta palata tulevaisuudessa.

– Itse Voicen sisällöstä ja tekemisestä nautin, mutta sen sijaan en lehdistön kysymyksistä tyttöystävistä ja mitä aion tehdä kesällä yms, hän naurahtaa.

Kauniaisten yleisölle hän lähettää seuraavanlaiset terveiset:

– Odotan innolla, että näen kaikki ja toivottavasti myös tuttuja kasvoja yleisössä. Toivottavasti kaikki olette mukana!

KÄÄNNÖS: JUHANI HEIKKILÄ

Lue myös: Tavoitteena on jokavuotinen tapahtuma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *