| KAUPUNKI - STADEN

Kolumni: Kesän harrastusmahdollisuudet

Kesä tarjoaa paljon harrastusmahdollisuuksia Kauniaisissa.

Lasten leirit

Kansalaisopisto tarjoaa kesäleirejä lapsille. Valikoimassa on neljä Sporttikurssia, kaksi Grani Action -leiriä, yksi Musakesäleiri ja kaksi IT-leiriä DigiLabissä. Opettajina ja avustajina toimivat jo aiemmin Kauniaisten oppilaitoksista tai DigiLabistä lapsille tuttu henkilökunta. Leirin hintaan kuuluu ruokailu.

Sporttikurssit ovat alakoululaisille (7–13 v.) tarkoitettuja liikuntapainoitteisia kesäleirejä. Viikko-ohjelma sisältää mm. uintia, leikkejä ja pelejä sekä viikoittain vaihtuvan retkikohteen.

Grani Action -leirit ovat alakoululaisille (7–13 v.) tarkoitettuja kesäleirejä. Päiviin kuuluu mm. yhdessäoloa, leikkejä, liikuntaa ja pelejä.

MusaKesä II -musiikkileirillä soitetaan ja lauletaan iloisesti kesäloman alkajaisiksi. Leiri on tarkoitettu jo muutaman vuoden soittaneille. Leirillä soitetaan enimmäkseen yhdessä isona orkesterina, mutta päivän aikana jakaudutaan myös pienryhmiin. Lisäksi sävelletään omia kappaleita, jumpataan, pelataan ja reippaillaan pihalla. Mukaan pääsee orkesteri- ja puupuhallinsoittimilla, kitaralla, bassolla, haitarilla, pianolla ja kanteleella.

Luo oma tietokonepeli -kurssilla tutustutaan pelinkehittämisen eri vaiheisiin ja ohjelmoidaan omaa pientä peliä tai animaatiota Scratchillä. Sopii 1.–6.-luokkalaisille.

Ilmoittautuminen: opistopalvelut.fi/ kauniainen tai puh. 050 4116 404 (ma– to klo 9–15)

Liikuntapalvelut

Uimahallin piha on kaikille avoin 1.7. lähtien. Tarkemmat tiedot ja aukiolot kotisivulta: https://www.kauniainen.fi/ kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/uimahalli/

Uimahalli on suljettuna 21.6.–4.8.2024.

Maksuttomia liikuntamahdollisuuksia on kaupungissamme monia kuten; rantalentopallo uimahallin pihalla, frisbeegolfrata, Kasavuoren kuntorata ulkokuntosalilaitteineen, keskusurheilukentän konttisali ja laskettelurinteen kuntoportaat. https://www.kauniainen.fi/kulttuuri-javapaa-aika/liikunta/ulkoliikuntapaikat/

Mukavan ja pitkään odotetun lisän tuo loppukesästä nuorisotalon ja ruotsinkielisen koulukeskuksen väliin avattava monitoimikenttä.

Hyvää kesää!

ROGER RENMAN

REHTORI SEKÄ KULTTUURI- JA VAPAA-AIKAPÄÄLLIKKÖ

NINA ALLENIUS

LIIKUNTAPALVELUKOORDINAATTORI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *