| KAUPUNKI - STADEN

Grani liikkuu hienossa kesäsäässä

Grani Liikkuu -tapahtuma alkoi loistavassa kesäsäässä torstaina keskuskentällä. Päivä käynnistyi aamuyhdeksältä päiväkotien ja koulujen sukkulaviesteillä.

Liikuntapalvelut järjestävät 16.5. yhteistyössä muiden tahojen kanssa toista kertaa Grani Liikkuu -tapahtuman. Toissa vuonna keskuskentällä pidetty Grani 50 -tapahtuma oli koeponnistus tulevalle tapahtumalle.

Järjestäjät Tero Kuivalainen ja Nina Allenius. Teron kädessä passi, jolla illalla voi voittaa hienoja palkintoja. Ninan sylissä sumopainijan asu. Sumopaini kuuluu tämän vuoden uutuuksiin.

Tapahtuman tarkoitus on koota kaikki granilaiset yhteen ja viettää aikaa liikunnan merkeissä sekä tarjota mahdollisuus tutustua eri lajeihin ja erityisesti pitää hauskaa yhdessä.

Illalla tapahtumat jatkuvat ja osallistujat voivat kerätä jokaisesta pisteestä, jotka urheiluseurat järjestävät, tarran passiin.

– Jokaisesta pisteestä saa leimoja. Kun kaikki leimat on haettu ja passi on palautettu pop-up-telttaan, saa palkinnon ja osallistuu isompiin arvontoihin. On hyviä palkintoja luvassa, mm. kausikortteja, liikuntapäällikkö Tero Kuivalainen kertoo.

Arvonta suoritetaan keskusurheilukentällä heti palkintojenjaon jälkeen ja palkinnot arvotaan paikalla olevien kesken.

Tapahtuman yhteydessä juostaan jo perinteeksi muodostunut Kurrenkierros ja suuren suosion saavuttanut Minikurre, missä myös lapset pääsevät kokemaan liikunnan riemua juoksun muodossa. Kurrenkierroksen reitti kiertää Gallträsk-järven ympäri. Lenkin pituus on 5 km.

Päivän juontajat Gisela Montonen ja Sakarie Ahmed Nuur.

Ohjelma on järjestetty yhteistyössä päiväkotien, koulujen sekä liikuntaseurojen kanssa.

Päivän ohjelma:
Klo 9.00-10.00 Päiväkotien sporttiaamu uimahallin pihalla
Klo 9.00-14.00 Koulujen sukkulaviestikisa
Klo 17.15 Minikurre-juoksu kentällä
Klo 18.00 Kurrenkierros 5km / 10km
Klo 18.05 GGF:n joukkuevoimistelijoiden esitys
Klo 17.00-20.00 Seurat järjestävät maksutonta ohjelmaa kaikille
Klo 19.15 Palkintojen jako

GrIFK handboll järjestävät kahvilatoimintaa, jonka tuotot menevät Alex Tieralan muistosäätiölle sekä seuran junioritoiminnan hyväksi.

Lisää tietoa Kurrenkierroksesta löydät täältä.
Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *