| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Pidetään yrittäjät elossa

Kauppakeskuksen uudisrakentaminen on alkanut. Maalis-, huhti- ja toukokuun aikana paalutetaan, kaivetaan, ajetaan ja melutaan.

Tuleva vuosi on haasteellinen niille yrittäjille, jotka ovat jaksaneet epätietoisuutta ja ovat valmistautuneet rakennusvuoteen ja jatkamaan toimintaansa Granissa. Vuosi on koettelemus myös asiakkaille: nykyisen ostoskeskuksen länsipuolisia pysäköintipaikkoja ei enää ole. Nyt on erityisen tärkeää edelleen käydä keskustassa ostoksilla, pyöräillen tai kävellen, jotta yrittäjät selviävät. Näyteikkunoiden menetyksestä huolimatta useimmat heistä jäävät ostoskeskukseen. Pannacotta ja Instrumentarium muuttavat yläkerrokseen, Kello & Kulta pitää vapaata ja palaa takaisin ensi maaliskuussa, muut sulkevat lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi.

Jatkakaa ostosten tekoa, kahvilla ja lounaalla käymistä lisäaskelista huolimatta. Ne meistä, joilla ei ole liikuntarajoitteita, voivat ottaa lisäaskeleet sijoituksena elävän keskustan ohella omaan hyvinvointiin. Ne, jotka todella tarvitsevat autoa liikkumiseen, pääsevät keskustaan autolla. Pysäköintiaikaa rajoitetaan parkkikiekolla vaihtuvuuden lisäämiseksi. Pysäköintiyhtiö valvoo paikoitusta ja ensimmäiset sakkolaput on jo annettu.

*****

Nyt vaaliaikana tutustuthan ehdokkaisiin ja puolueisiin, vaaliväittelyihin ja vaalikoneisiin. Ja ennen kaikkea: äänestä viimeistään vaalipäivänä 9. huhtikuuta!

Jessica Jensen
vt. päätoimittaja

Kauppakeskus Granin sivuilta kauppakeskusgrani.fi saat ajankohtaista tietoa hankkeesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *